Flexibele technologie partner

Over ons

IM-Aces is een onafhankelijk ingenieursbureau dat op een slimme wijze omgaat met het grote tekort aan technisch personeel.

Onze missie is tevens onze basis, die grotendeels uit onbenut arbeidspotentieel van 50 plussers bestaat en voornamelijk wordt ingezet op hun sterktes: ervaring en pragmatische inzet. Daar waar de jongere generatie tekort komt, wordt zo op een natuurlijke manier gecompleteerd. De arbeidsintensieve activiteiten worden, indien nodig, door onze partner in India verricht. Door de inzet van onze professionals, die als aanspreekpartner fungeren, is en blijft IM-Aces verantwoordelijk voor het gehele proces en resultaat. Kernwoorden zijn: betrouwbaar, kwaliteit, flexibel, snel én betaalbaar!

Wij zijn Jaap Snip en Ronald Hunslip, gepokt en gemazeld, met meer dan 25 jaar ervaring in R&D, Engineering, Productie en Inkoop, in een internationale omgeving. Met name vanuit Inkoop perspectief zijn wij continu op zoek geweest naar kwalitatieve goede én betaalbare oplossingen. Dit heeft ons creatief en innovatief gemaakt, waardoor wij in staat zijn met u mee te denken over organisatie, visie en strategie. De behoeftes die hier uit voortvloeien kunnen we dan snel invullen.

experts
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op