Pagina niet gevonden

Surf naar de homepage of neem contact met ons op.

Contact

Eindhoven

Strijp S Videolab
2e etage Westvleugel
kamer 2.071
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Email:
Mobile: +31 6 269 577 42

Venray

De Clockert
Kamer 11,12 en 39
Bergweg 4
5801 EG Venray
Email:
Mobile: +31 6 269 577 42

Privacybeleid

Wij nemen je privacy serieus. En we proberen tegelijkertijd onze service zo persoonlijk mogelijk te maken. Hieronder kun je lezen hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens.

Algemeen
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24-05-2018.

Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee omgaan.

IM-Aces is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan ons privacybeleid te accepteren.

IM-Aces respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij maken op de website geen gebruik van cookies. Wij verzamelen alleen persoonsgegevens die u zelf invoert op deze site. Dit is wanneer u via e-mail contact wenst op te nemen met IM-Aces.

De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die hieronder worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hebben verkregen.

Voor de totstandkoming en uitvoering van een overeenkomst, om de door u gekozen producten, diensten of informatie te leveren. Als u een dienst of product hebt afgenomen, om te factureren. Om u op de hoogte te houden van de producten en diensten van IM-Aces. Om u een nieuwsbrief, mailing of andere (al dan niet elektronische) boodschap te sturen. Om contact met u op te nemen na het achterlaten van gegevens en het downloaden van een beveiligd artikel/product/dienst/presentatie. Derden Wij zullen de door u verstrekte persoonsgegevens nooit verstrekken aan derden, tenzij wet-en regelgeving ons hiertoe verplichten. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Aanpassen/uitschrijven
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons is verstrekt. Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen.

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen.